REUNIÓ GENERAL DE SOCIS


El dia 5 de novembre de 2011 es va fer la Reunió General Ordinària de Socis de L'Ateneu Solidari - Associació Rosa Maria Esteban. Vam contar amb la presència del Il•lustríssim Alcalde de Bigues i Riells, Sr. Joan Vila Massagué.

A la reunió es va explicar els nostres projectes, les activitats realitzades fins ara, les propostes de futur y les línies bàsiques de l'associació.
Es va escollir nova presidenta, càrrec que estava vacant des del 22 d'octubre, i la nova junta queda formada pels següents membres:

Presidenta: Rosario Bolívar Jiménez
Vicepresidenta:Pilar Murillo Peña
Secretària: Anna Calpe Flores
Tresorer: Jesús Tapias Jaen
Vocals: Maribel Calpe Flores, Joan Salvany i Balada i Michel Ferragut Rosell

Es va aprovar, així mateix, el canvi d'adreça de l'associació que des d'ara serà Carrer del Bon Repòs 94 de Bigues i Riells.
El moment més emotiu de la reunió, va ser quan es va fer l'entrega dels Carnets de Socis d'Honor a Cristian Casanova Esteban, Carlos Esteban Tadeo y Jesús Esteban Tadeo.




La junta agraeix la presència dels socis i del Sr. Alcalde i el seu interès perquè l'associació agafi el seu camí al nostre poble dins l'ideari de difondre la Solidaritat entre tots, com a eina per combatre la crisi que pateix el país. Entre tots podem posar el nostre granet de sorra perquè la nostra comunitat funcioni millor. Tots tenim alguna cosa a oferir, i això s'ha de potenciar, perque amb el que oferim tindrem la gran satisfacció de rebre amistat, coneixements i solidaritat.

El nostre TEMPS és el millor tresor que tenim. I el millor que podem fer és decidir que fer amb aquest  temps que se ens ha donat.