II JORNADES DE MEDICINA 3000


Un gran esquip i una gran família

Aquest cap de setmana l'Ateneu Solidari - Associació Rosa Maria Esteban ha participat a les Jornades de Medicina 3000 que s'han fet a Bigues i Riells (Vallès Oriental).

La nostra representació estaba en oferir el servei de bar a la gent que visitaba la pista coberta del CEIP El Turó. Vam presentar els nostres projectes de Bookcrossing, Banc de Temps i Atenea Amics dels Animals.

Només dir que tot el que s'ha recaudat en aquest dos dies servirà per posar en marxa el projecte de Refugi d'animals a Bigues i Riells. En aquest moment, treballem dur per donar una segona oportunitat als animals abandonats, ferits o maltractats que ens arriben.Posem la nostra il·lusió i ganes de fer al servei del nostre poble per fer posible que cada dia hagi menys abandonaments i es respectin els drets dels animals. El nostre repte ara per ara es conscienciar a la gent, sobretot des de l'escola, que els animals s'han de respectar, s'han de cuidar i  donar-lis totes les condicions higienico-sanitàries que necessitin. I sobretot, controlar la procreació mitjaçant esterilitzacions.

Mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, puede cambiar el mundo.
Eduardo Galeano