FESTA DE LA ROSA I LA MUSICA 2013

Finalment el temps ens ha deixat fer la Festa de la Rosa i la Música el 5 de maig. Gràcies a tots per venir, en especial al Ramon, la Meritxell, el Pere, la Bibiana, el Jesús, la Xènia, el Joan Carles, la Montse, la Paula i el Joan.

Un bon equip fa una bona feina.

Gràcies al Jesús, per les seves llàgrimes d'alegria i a la Teresa per estar-hi. Al Carlos, a la Mari, al Cristian, presents al nostre cor. 

"No existe un momento del dia, en que pueda apartarme de ti, el mundo parece distinto cuando no estas junto a mi...."



Tots els que som aquí avui, o gairebé tots, tenim una cosa en comú. Vam conèixer la Rosa. Per això us puc dir que avui no és un dia trist, perquè estem fent allò que més li agradava a ella. Trobar-se una colla d’amics i cantar. La Rosa va potenciar la música al poble, junta amb el Sr. Pinyol, l’avi Andreu i molta més gent. I això és d’agrair. Perquè la música és el llenguatge de l’ànima, dels sentiments. I amb això vull reivindicar una cosa: Tinguem cura de la gent del poble, perquè a Bigues i Riells hi ha molts artistes i molt talent. Podria fer una similitud amb un equip de futbol –no vull dir nom, però tots sabem quin és- que forma i mima els seus jugadors, perquè saben que son el seu futur. De la mateixa manera, jo demano,a qui vulgui escoltar: tinguem cura dels nostres musics, dels nostres artistes i recordem aquelles persones que ho ha fet possible. Va per tu, floreta.