CLASSES DE CATALÀ PER ADULTS

L'Ateneu Solidari - Associació Rosa Maria Esteban organitza Classes de Català per Adults, a traves del seu projecte Banc de Temps.

Les classes estan obertes a tots aquells que vulguin aprendre, tan a parlar com a escriure i depenent del número de persones apuntades es podran fer dos grups, un de parlar i un altre més avançat pels que volen aprofundir més a la gramàtica. La Judith Casanovas serà la mestra de catala, en Joan Galiano, ens porporcionarà material per començar i l'ajuntament de Bigues i Riells ens cedeix un espai al Centre Cívic de Riells del Fai. Des d'aquí el nostre agraïment.

Aquestes classes són gratuïtes i l'únic requisit és que de una manera o un altre es pugui  tornar el temps que la professora inverteix en les classes d'alguna manera. Algú potser pot fer excursions guiades pel poble, un altre te hort i pot donar verdures i fruites, o algú sap cosir o fer companyia a una persona gran. Hi ha mil maneres de tornar el servei.

Volem que la gent sàpiga i conegui l'intercanvi, allò que ja feien els nostres pares i avis i que feia la convivència entre veïns molt més bona. 

Les classes començaran el 16 de gener a les 18,30 h i es faran cada dimecres de 18:30 a 20:00 h. al Centre Cívic de Riells del Fai.

Gràcies a tots els que ho feu possible!